Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Εκτελεστικού της Οργανισμού CΙΝΕΑ, εξέδωσε στις 10 Ιανουαρίου 2023 Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων για Διασυνοριακά Έργα στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (CB RES projects), προκειμένου να ενταχθούν στον  κατάλογο έργων επιλέξιμων προς χρηματοδότηση από τον Μηχανισμό «Συνδέοντας την Ευρώπη» Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 (CEF 2).

   Η δεύτερη Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων που επιθυμούν να αποκτήσουν καθεστώς CB RES projects είναι ανοικτή από τις 10 Ιανουαρίου 2023 και λήγει στις 3 Μαΐου 2023 στις 17 μ.μ. (ώρα Βρυξελλών).

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την δημοσίευση της ανωτέρω πρόσκλησης διοργανώνει την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 και σε ώρες διεξαγωγής από 14:30 μμ έως 17:30μμ (ώρα Βρυξελλών), ενημερωτική ημερίδα CEF Energy Info Day 2023 on the call for status for Cross-border Rewewable Energy Projects. Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν σχετικές πληροφορίες και να παρακολουθήσουν την ημερίδα, στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://cinea.ec.europa.eu/news-events/events/cef-energy-virtual-info-day-2023-call-status-cross-border-renewable-energy-projects-2023-01-26_en

    Περισσότερες πληροφορίες για την ανωτέρω Πρόσκληση μπορούν αναζητηθούν  στον κάτωθι σύνδεσμο:

https://cinea.ec.europa.eu/funding-opportunities/calls-proposals/2023-call-cross-border-renewable-energy-cb-res-projects-application-process-cb-res-status_en

  

Πηγή: European Commission

Αποδοχή Cookies

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει τη βέλτιση εμπειρία χρήστη. Με την χρήση του ιστότοπου, συναινείτε στην χρήση τους.