Η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού της Εφαρμογής (ΕΥΣΕ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (CINEA/ DG MOVE), διοργάνωσε Ημερίδα με θέμα “Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων Χρηματοδότησης Έργων Κοινού Ενδιαφέροντος του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών” στο πλαίσιο του “Μηχανισμού Συνδέοντας την Ευρώπη ( Connecting Europe Facility/ CEF 2)”.

Στα Σχετικά αρχεία παρατίθενται οι παρουσιάσεις της συνάντησης εργασίας (Workshop) του «Μηχανισμού 'Συνδέοντας την Ευρώπη'» (Connecting Europe Facility - CEF) – Τομέας Μεταφορών που διεξήχθη στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου 2017.

Στα Σχετικά αρχεία παρατίθενται οι παρουσιάσεις της Ενημερωτικής Ημερίδας του «Μηχανισμού 'Συνδέοντας την Ευρώπη'» (Connecting Europe Facility - CEF) – Τομέας Μεταφορών που διεξήχθη στην Αθήνα στις 2 Δεκεμβρίου 2016.

Στο πλαίσιο του Μηχανισμού «Συνδέοντας την Ευρώπη» / Connecting Europe Facility (CEF) διοργανώνεται στις 2 Δεκεμβρίου 2016 στην Αθήνα Ημερίδα με τίτλο: «Μηχανισμός 'Συνδέοντας την Ευρώπη'», με την συμμετοχή στελεχών της Ε.Ε. για την ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων φορέων σε θέματα του CEF στον τομέα Μεταφορών.

Στο πλαίσιο του έργου ADRIAMOS, που χρηματοδοτείται από τα ΔΕΔ-Μ 2007-2013, και αφορά στην ενίσχυση των Θαλάσσιων Αρτηριών (MoS) μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, οι αρχές του Λιμένα της Βενετίας, ως συντονιστές της δράσης, οργάνωσαν Ημερίδα με θέμα: "East–Mediterranean Motorways of the Sea: Current Initiatives and Future Perspectives", που έλαβε χώρα στο Museo Correr της Βενετίας στις 10 Δεκεμβρίου 2014.

Στο πλαίσιο της Διευκόλυνσης «Συνδέοντας την Ευρώπη» / Connecting Europe Facility (ΔΣΕ/CEF) τον Σεπτέμβριο εκδόθηκαν από την ΙΝΕΑ προσκλήσεις για την υποβολή προτάσεων για την χρηματοδότηση δράσεων του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών (ΔΕΔ-Μ).

Αποδοχή Cookies

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει τη βέλτιση εμπειρία χρήστη. Με την χρήση του ιστότοπου, συναινείτε στην χρήση τους.