Η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού της Εφαρμογής μέσα στο πλαίσιο της από 12 Οκτωβρίου 2022 Ανοικτής Πρόσκλησης της υποβολής προτάσεων για την Συγχρηματοδότηση Έργων στο πλαίσιο του Μηχανισμού «Συνδέοντας την Ευρώπη» Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 (CEF 2) του Ψηφιακού Τομέα ενημερώνει ότι: 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Εκτελεστικού της Οργανισμού HADEA, διοργανώνει την Τρίτη  25 Οκτωβρίου 2022 και σε ώρες διεξαγωγής από 9:30 πμ έως 13:00μμ (ώρα Βρυξελλών), ενημερωτική ημερίδα CEF Digital Virtual Info Day 2022 on the second call for proposals.

Ομιλητές από τη Γενική Διεύθυνση Δικτύων Επικοινωνιών, Περιεχομένου και Τεχνολογίας (CNECT) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και από τον Εκτελεστικό της Οργανισμό HΑDEA θα εμβαθύνουν στα θέματα της πρόσκλησης, τη διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων και των κριτηρίων αξιολόγησης τους. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα μπορούν επίσης να μάθουν περισσότερα για το πώς να υποβάλουν αίτηση και πώς να συντάξουν επιτυχημένες προτάσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της ανωτέρω Πρόσκλησης ανέρχεται σε 277.000.000€.

H δεύτερη (2η ) Πρόσκληση υποβολής προτάσεων του CEF2 – Ψηφιακού τομέα καλύπτει τους ακόλουθους τομείς:

  • 5G coverage along transport corridors
  • 5G for smart communities
  • Backbone networks for pan-European cloud federations
  • Backbone connectivity for Digital Global Gateways
  • EuroQCI (Quantum communication infrastructure)
  • Operational Digital Platforms

 Παρακάτω παρατίθεται ο ακόλουθος σύνδεσμος για περισσότερες πληροφορίες :

https://hadea.ec.europa.eu/news/virtual-info-day-second-connecting-europe-facility-cef-digital-calls-25-october-2022-10-12_en

 

Αποδοχή Cookies

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει τη βέλτιση εμπειρία χρήστη. Με την χρήση του ιστότοπου, συναινείτε στην χρήση τους.