Στο πλαίσιο του έργου ADRIAMOS, που χρηματοδοτείται από τα ΔΕΔ-Μ 2007-2013, και αφορά στην ενίσχυση των Θαλάσσιων Αρτηριών (MoS) μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, οι αρχές του Λιμένα της Βενετίας, ως συντονιστές της δράσης, οργάνωσαν Ημερίδα με θέμα: "East–Mediterranean Motorways of the Sea: Current Initiatives and Future Perspectives", που έλαβε χώρα στο Museo Correr της Βενετίας στις 10 Δεκεμβρίου 2014.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν οι σημαντικότερες δράσεις, που υλοποιούνται μέσω του ADRIAMOS, και αφορούν σε επενδύσεις υποδομών, αναγκαίες για την απομάκρυνση σημείων συμφόρησης και τη βελτίωση της αποδοτικότητας.

Σκοπός του έργου είναι η ενίσχυση βιώσιμων, τακτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών μεταφορών, που βασίζονται στην εφοδιαστική αλυσίδα κατά μήκος του διαδρόμου μεταφορών Αδριατικής-Ιονίου, όπως περιγράφεται στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τις ελληνικές αρχές εκπροσώπησε ο κ. Γ. Λογοθέτης, προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού της Εφαρμογής των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων.

 

Σχετικά αρχεία

Πρόγραμμα Ημερίδας (αγγλικά) (PDF - 2,4 Mb)

Παρουσίαση Ημερίδας (PDF - 5,87 Μb)

Αποδοχή Cookies

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει τη βέλτιση εμπειρία χρήστη. Με την χρήση του ιστότοπου, συναινείτε στην χρήση τους.