Στις 7 Απριλίου 2022 συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή του Μηχανισμού «Συνδέοντας την Ευρώπη» - Τομέας Μεταφορών (“Connecting Europe Facility Coordination Committee – Transport Sector”) στην οποία, μεταξύ άλλων θεμάτων, εγκρίθηκαν τα αποτελέσματα της διαδικασίας αξιολόγησης που ολοκληρώθηκε για τα ακόλουθα τρία (3) Τεύχη Προσκλήσεων [εκ συνόλου δεκατριών (13)] για τον Μηχανισμό «Συνδέοντας την Ευρώπη» Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027, Πολυετές Πρόγραμμα Εργασιών 2021-2023:

 

 

Σε ότι αφορά στην Ελλάδα, εγκρίθηκαν στο πλαίσιο του ανωτέρω υπ. αριθμ. 7 Τεύχους Πρόσκλησης (CEF-T-2021-AFIFCOEN) οι ακόλουθες 2 Δράσεις για Εναλλακτικά Καύσιμα (Alternative Fuels):

 

Για το Τεύχος Πρόσκλησης για την Στρατιωτική Κινητικότητα δεν είχαν υποβληθεί προτάσεις από τις Ελληνικές Αρχές.  Η διαδικασία αξιολόγησης για τα εναπομείναντα δέκα (10) Τεύχη Προσκλήσεων συνεχίζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, τον Ιούνιο 2022.

 

Αποδοχή Cookies

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει τη βέλτιση εμπειρία χρήστη. Με την χρήση του ιστότοπου, συναινείτε στην χρήση τους.